Slapen onder het Noorderlicht in Aurora village Lapland

Slapen onder het Noorderlicht in Aurora village Lapland

  • € 1482

  • Geen transport inbegrepen

  • p.p. - 3 nachten

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Ervaar het authentieke Lapland onder de Aurora Borealis. De Aurora chalets bieden een fantastisch zicht vanuit het comfort van uw bed op de noordelijke hemel waar het Noorderlicht regelmatig een dans uitvoert aan de donkere hemel. Aurora Village is een klein authentiek geheel waar u nog kan genieten van de pure witte sneeuw, de zuivere poollucht en waar u van kortbij kan kennismaken met de rendieren die aan Aurora Village wonen.

Activiteiten

Neem een paar sneeuwschoenen en maak een rustige wandeling op uw eigen tempo door de besneeuwde bossen en geniet van de stilte van de natuur. Onderweg komt u misschien één van de typische pooldieren tegen: een eland, een rode vos, witte konijnen of een witte sneeuwhoen. Toch is de omgeving heel veilig om te wandelen. Aurora Village ligt in de bossen van de Inari/Ivalo regio temidden van de Lapse vrije natuur, ver van de lichtvervuiling van de steden en wegen om de beste condities te verzekeren voor het aanschouwen van het Noorderlicht.

Het verblijf

Faciliteiten
Aurora Village is een kleinschalig logement met veel aandacht voor zijn gasten. Naast het hoofdgebouw met receptie en supergezellig restaurant, ontspanningsruimte biedt het een saunahuisje met buiten bubbelbad en een sauna aan de rivier met mogelijkheid tot ijszwemmen. Maak zeker ook eens een wandeling op de sneeuwschoenen die aan elk huisje hangen en bezoek de rendieren die Aurora Village in de winter hun thuis noemen.  

Logies
26 gezellige, unieke aurora chalets met 180 graden glazen dak, een koelkastje, een espresso machine, gratis wifi en badkamer met toilet, douche en haardroger. Een VIP-mand met een piccolo flesje bubbels, water, thee, koffie en snoep wachten op u bij aankomst.
Praktisch

Praktisch

Inclusief

3 overnachtingen in aurora chalet
- vol pension
- rendier sledetocht
- sneeuwscooter safari ca. 2u
- een noorderlichtsafari naar keuze
- husky safari in de Lapse natuur ca. 2u
- ijskarting race
- transfers heen/terug luchthaven Ivalo-Aurora Village
- aurora alarm
- rendieren voeder- en fotografiemoment
- vrij gebruik van langlaufski's, ijsschaatsen, sledes en sneeuwschoenen
- thermische kledij(wollen sokken, laarzen, bandana, handschoenen, thermische overal en balaclava)
- vrije toegang tot de Kota en Laavu kampvuur plaatsen
- alle taxen, BTW en bijdragen Garantiefonds Reizen

 

Exclusief

  • Vluchten
  • Verzekeringen
  • Overige uitgaven
  • Gallia

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Slapen onder het Noorderlicht in Aurora village Lapland

Slapen onder het Noorderlicht in Aurora village Lapland

  • € 1482 p.p. - 3 nachten

Vraag een offerte aan
Elke helpt je graag verder
Elke helpt je graag verder

Elke helpt je graag verder

Selectair D Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leiestraat 1
8940 Wervik