Beleef de magie van Disneyland® Paris!

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Het belooft alweer een jaar boordevol magie te worden bij Disneyland® Paris! Ook in 2019 kan je helemaal wegdromen dankzij betoverende en spectaculaire seizoenen, attracties en ontmoetingen.
 

Festiviteiten met superkracht

Oproep aan alle superhelden! Van 23 maart tot en met 16 juni 2019 beleef je samen met de beroemdste superhelden spectaculaire Marvel avonturen die  je nooit zal vergeten, dankzij het Marvel Superhelden Seizoen. Voel de superkracht van de legendarische Marvel avonturen in het Walt Disney Studios® Park. Ze komen er voor je ogen tot leven in nieuwe spectaculaire shows, attracties en ontmoetingen met Spider-Man, Iron Man, Captain America en nog veel meer!
<div style="text-align: justify;">Oproep aan alle superhelden! Van 23 maart tot en met 16 juni 2019 beleef je samen met de beroemdste superhelden spectaculaire Marvel avonturen die  je nooit zal vergeten, dankzij het <strong>Marvel Superhelden Seizoen</strong>. Voel de superkracht van de legendarische Marvel avonturen in het Walt Disney Studios® Park. Ze komen er voor je ogen tot leven in nieuwe spectaculaire shows, attracties en ontmoetingen met Spider-Man, Iron Man, Captain America en nog veel meer!</div>

Een swingend festival brullend van plezier

<div style="text-align: justify;">Van 30 juni tot en met 22 september 2019 beleef je in het Disneyland® Park een gloednieuw en swingend seizoen: <strong>The Lion King & Jungle Festival</strong>! Dans mee op het ritme van de jungle, geniet van de nieuwe shows en waan je met Timon en Pumbaa, Baloe, Koning Louie en hun andere vrolijke vrienden midden in de avonturen van The Lion King en The Jungle Book.</div>
Van 30 juni tot en met 22 september 2019 beleef je in het Disneyland® Park een gloednieuw en swingend seizoen: The Lion King & Jungle Festival! Dans mee op het ritme van de jungle, geniet van de nieuwe shows en waan je met Timon en Pumbaa, Baloe, Koning Louie en hun andere vrolijke vrienden midden in de avonturen van The Lion King en The Jungle Book.

Beste aanbieding voor de lente & zomer

Dankzij de vroegboekaanbieding voor de lente en de zomer kan je beide seizoenen zelf ontdekken aan de beste prijs: Tot 35% korting op het verblijf, én verblijf cadeau voor kinderen tot en met 11 jaar! Deze aanbieding is geldig vanaf 18 december 2018 tot en met 13 februari 2019, voor aankomsten van 2 april tot en met 30 september 2019.
 

Wil jij de Disneymagie beleven?

Heb jij zin om met de nieuwste Marvelhelden op avontuur te gaan, of om te swingen op de nummers van de Lion King en Jungle Book? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder, zodat jij de magie van Disney ten volle kan beleven. 

Disney
Prijs & beschikbaarheid


  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.