Gastronomisch weekend in de Moezel

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Becker’s hotel & restaurant is een klein familiehotel, gevestigd in een aantrekkelijk gebouw. Aan de rand van de oudste stad van Duitsland zal Becker’s je verwennen met zijn lekkere keuken. Het restaurant staat in de top 100 van de beste restaurants van Duitsland en biedt een gastronomische keuken aan betaalbare prijzen. Een favoriet hotel!
 

Ligging

<div style="text-align: justify;">Becker’s ligt aan de rand van Trier, op 2 km van de drukke binnenstad, in het wijngebied Olewig. Het centrum is vlot bereikbaar. Trier is een stad voor jong en oud. Het is de oudste stad van Duitsland met talrijke historische bezienswaardigheden, maar ook een levendige universiteitsstad waar veel jongeren wonen. Trier heeft het allemaal: een gezellig winkelaanbod, kunst en cultuur, trendy cafés, veel goede restaurants waar de regionale wijnen geschonken worden. </div>
Becker’s ligt aan de rand van Trier, op 2 km van de drukke binnenstad, in het wijngebied Olewig. Het centrum is vlot bereikbaar. Trier is een stad voor jong en oud. Het is de oudste stad van Duitsland met talrijke historische bezienswaardigheden, maar ook een levendige universiteitsstad waar veel jongeren wonen. Trier heeft het allemaal: een gezellig winkelaanbod, kunst en cultuur, trendy cafés, veel goede restaurants waar de regionale wijnen geschonken worden. 

Faciliteiten

<div style="text-align: justify;">In het nieuwe gedeelte bevinden zich het Weinhaus restaurant en het Gourmet restaurant, bekroond met 2 Michelinsterren. Het hotel heeft een eigen wijndomein van ca. 3,5 ha en produceert hoofdzakelijk rieslingwijnen. Er worden rondleidingen aangeboden langs de wijninformatieroute van Trier met informatieve wijnproeverijen. Op verzoek kan je ook een kijkje nemen in de wijnkelder.</div>
In het nieuwe gedeelte bevinden zich het Weinhaus restaurant en het Gourmet restaurant, bekroond met 2 Michelinsterren. Het hotel heeft een eigen wijndomein van ca. 3,5 ha en produceert hoofdzakelijk rieslingwijnen. Er worden rondleidingen aangeboden langs de wijninformatieroute van Trier met informatieve wijnproeverijen. Op verzoek kan je ook een kijkje nemen in de wijnkelder.

Kamers

<div style="text-align: justify;">Alle 18 kamers bieden modern comfort met parket in het nieuwe gedeelte. De badkamer is eerder klein, maar biedt adequaat comfort. De kamers zijn uitgerust met douche en wc, haardroger, telefoon, televisie en gratis WiFi.</div>
Alle 18 kamers bieden modern comfort met parket in het nieuwe gedeelte. De badkamer is eerder klein, maar biedt adequaat comfort. De kamers zijn uitgerust met douche en wc, haardroger, telefoon, televisie en gratis WiFi.

De Moezel - Trier

<div style="text-align: justify;">De harmonie van oud en nieuw geeft Trier een charmant karakter. Trier was ooit de hoofdstad van het westelijk deel van het Romeins imperium. De meeste bezienswaardigheden zijn dan ook Romeins. Zo is er de bekende Porta Nigra, de grootste bewaard gebleven Romeinse poort uit de 2de eeuw. In het amfitheater vinden elke zomer nog de Antikerfestspiele plaats.</div>
De harmonie van oud en nieuw geeft Trier een charmant karakter. Trier was ooit de hoofdstad van het westelijk deel van het Romeins imperium. De meeste bezienswaardigheden zijn dan ook Romeins. Zo is er de bekende Porta Nigra, de grootste bewaard gebleven Romeinse poort uit de 2de eeuw. In het amfitheater vinden elke zomer nog de Antikerfestspiele plaats.

Honger naar meer?

Heb jij zin gekregen in een heerlijk gastronomisch weekend bij de oudste stad van Duitsland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever eerst proeven van andere reizen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
 

Transeurope | boekingscode MOEV0003
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

239

per persoon, exclusief vervoer
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • 2 overnachtingen
  • Halfpension in het Weinhaus restaurant 
  • Flesje wijn bij vertrek
  • Vervoer
  • Overige maaltijden
  • Eigen uitgaven
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.