Met de quad, buggy of fiets door de woestijn in Marrakech

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Hou je tijdens je vakantie van een beetje avontuur op wielen? Met deze reis beleef je de Marokkaanse woestijn met de quad, op een buggy of per fiets. Tussendoor kan je een bezoek brengen aan de Berberdorpen of even verpozen bij een kop verse muntthee. Verblijven doe je in Riu Tikida Palmeraie **** van waaruit verschillende TUI Experiences kunnen starten. De activiteiten die we hier voorstellen, kan je best vooraf reserveren bij je Selectair reisagent.

Betoverend Marrakech

Marrakech is een van de vier keizerlijke steden van Marokko. Het was ooit de hoofdstad van een prachtig rijk. Daarom vind je er nu rijkversierde monumenten zoals graftomben van de Sadiërs, het Bahia-paleis of de Koutoubia-moskee. De Marokkaanse cultuur wordt ook weerspiegeld op het Djemee El Fna-plein, waar je in contact komt met de plaatselijke couleur locale. Nabij het authentieke centrum van Marrakech ligt Marrakech-Palmeraie, een groene oase. Dit was vroeger een palmboomkwekerij en nu het decor van enkele mooie hotels.
<div style="text-align: justify;">Marrakech is een van de vier keizerlijke steden van Marokko. Het was ooit de hoofdstad van een prachtig rijk. Daarom vind je er nu rijkversierde monumenten zoals graftomben van de Sadiërs, het Bahia-paleis of de Koutoubia-moskee. De Marokkaanse cultuur wordt ook weerspiegeld op het Djemee El Fna-plein, waar je in contact komt met de plaatselijke couleur locale. Nabij het authentieke centrum van Marrakech ligt Marrakech-Palmeraie, een groene oase. Dit was vroeger een palmboomkwekerij en nu het decor van enkele mooie hotels.</div>

Riu Tikida Palmeraie ****

<div style="text-align: justify;">Riu Tikida Palmeraie is een fantastisch RIU-hotel gelegen in het groene Palmeraie. Uitmuntende en vriendelijke service is er troef! Het hotel werd volledig gerenoveerd voor de zomer van 2019. Je ontspant er volledig in de verfrissende zwembaden, de 65.000 m² tuin of in het wellnesscentrum. Met een gratis busje ben je zo in het centrum van Marrakech!</div>
Riu Tikida Palmeraie is een fantastisch RIU-hotel gelegen in het groene Palmeraie. Uitmuntende en vriendelijke service is er troef! Het hotel werd volledig gerenoveerd voor de zomer van 2019. Je ontspant er volledig in de verfrissende zwembaden, de 65.000 m² tuin of in het wellnesscentrum. Met een gratis busje ben je zo in het centrum van Marrakech!

Quadsafari en Jetski Tour

Tijdens een quadsafari giert de adrenaline door je lijf. Je gaat naar de rand van Marrakech om op een quad door de Berberdorpen te rijden en om off-road door de woestijn van Agafay te scheuren. Halverwege, bij het meer van Lalla Takerkoust, ruil je je quad in voor een jetski om dan 15 minuten over het water te stuiteren. Zo ontdek je plaatsen die je anders nooit gezien had!
 
Tijdens een quadsafari giert de adrenaline door je lijf. Je gaat naar de rand van Marrakech om op een quad door de Berberdorpen te rijden en om off-road door de woestijn van Agafay te scheuren. Halverwege, bij het meer van Lalla Takerkoust, ruil je je quad in voor een jetski om dan 15 minuten over het water te stuiteren. Zo ontdek je plaatsen die je anders nooit gezien had!<br />
 

Buggy avontuur

<div style="text-align: justify;">Zin in een adrenaline kick? Ga mee op deze halve dag door de Marokkaanse Agafay woestijn, op een buggy! Je stuitert over en tussen de zandduinen met het Atlas gebergte in de achtergrond. Je scheurt langs het adembenemende Lalla Takerkous meer, door Berberdorpjes en verdwijnt in de stofwolken.</div>
Zin in een adrenaline kick? Ga mee op deze halve dag door de Marokkaanse Agafay woestijn, op een buggy! Je stuitert over en tussen de zandduinen met het Atlas gebergte in de achtergrond. Je scheurt langs het adembenemende Lalla Takerkous meer, door Berberdorpjes en verdwijnt in de stofwolken.

Quadavontuur

Een halve dag op een quad door de palmboomgaarden, Berberdorpen en prachtige woestijnlandschappen geven je strandvakantie meer avontuur. Je stopt onderweg in een dorp voor een kop verse muntthee terwijl je de okerkleurige huizen en de couleur locale van dichtbij bewondert. Op de weg terug zie je waarom Marrakech de ‘Rode Stad’ wordt genoemd. 
<div style="text-align: justify;">Een halve dag op een quad door de palmboomgaarden, Berberdorpen en prachtige woestijnlandschappen geven je strandvakantie meer avontuur. Je stopt onderweg in een dorp voor een kop verse muntthee terwijl je de okerkleurige huizen en de couleur locale van dichtbij bewondert. Op de weg terug zie je waarom Marrakech de ‘Rode Stad’ wordt genoemd. </div>

Sightseeing op de fiets

<div style="text-align: justify;">Even genoeg van de woestijn? Ontdek dan Palmeraie, de groene oase midden in de woestijn, per fiets! Op deze fietstocht van een halve dag ga je op pad met de moutainbike over stoffige paden en onder honderden dadel-, palm- en olijfbomen. Je leert hoe de lokale bevolking hier al sinds de 11<sup>e</sup> eeuw leeft en ontdekt de tips en tricks voor het overleven in de woestijn. Eindigen doe je met een pitstop voor een hapje en een traditionele Marokkaanse middagthee. </div>
Even genoeg van de woestijn? Ontdek dan Palmeraie, de groene oase midden in de woestijn, per fiets! Op deze fietstocht van een halve dag ga je op pad met de moutainbike over stoffige paden en onder honderden dadel-, palm- en olijfbomen. Je leert hoe de lokale bevolking hier al sinds de 11e eeuw leeft en ontdekt de tips en tricks voor het overleven in de woestijn. Eindigen doe je met een pitstop voor een hapje en een traditionele Marokkaanse middagthee. 
TUI
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1041

Prijs per persoon 1 week all-in met vertrek 17/11
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Gevarieerd ontbijtbuffet met showcooking
 • Continentaal ontbijt/snack
 • Middagmaal: buffet met showcooking en dessertkeuze, lichte maaltijden
 • Avondmaal: buffet en gerechten die 'à la minute' worden bereid
 • 2x/week themabuffet
 • Alternatief avondmaal: Marokkaanse of Italiaans restaurant
 • Selectie van nationale en internationale, alcoholische en niet-alcoholische dranken in de bars en restaurants tot 24u.
 • 2 tennisterreinen, omnisportterrein, fitness
 • RiuFit groepslessen
 • Animatieprogramma overdag voor volwassenen en kinderen (4-7 jaar en 8-12 jaar, in Kinderclub RiuLand) (7x/week)
 • Shows, livemuziek of Riu-avondprogramma (dagelijks)
 • Biljart
 • Activiteiten in het RiuArt atelier (6x/week)
 • Wellnesscentrum met verschillende behandelingen (hamam, massages en verzorgingen)
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.