Jambo Karibu, rondreis Kenia

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Jouw reisschema

Dag 1

Jambo - Karibu Kenia

Warm welkom bij aankomst op de luchthaven van Nairobi, op een traditionele wijze met bubbels en een geschenk. Transfer naar uw hotel in Nairobi, de kleurrijke hoofdstad van Kenia. Check-in in het hotel en rest van de dag vrij.

Dag 2

Masaï Mara Game Reserve

Rit naar Masai Mara National Reserve, met onderweg prachtige zichten op de vlaktes vol met grazende zebra’s en antilopen. Aankomst in de lodge tegen lunchtijd. In de namiddag volgt een game drive op zoek naar de ‘big five’: leeuw, buffel, olifant, neushoorn en luipaard. De enorme grasvlaktes die zich uitstrekken zover het oog reiken kan, is het thuisland voor de impala’s, Masai giraffen, waterbokken, wrattenzwijnen, Thompson & Grant gazelles, topi’s, gnoes en nog veel andere... Tegen de avond terug naar de lodge. Avondmaal en overnachting in de lodge. 

Dag 3

Masaï Mara Game Reserve

Geniet van een uitgebreid ontbijt. Dan ganse dag in het Masaï Mara reservaat; dit is het noordelijke deel, gelegen in Kenia, van de Serengeti Plains en een van de Game Reserves waar men het meest wild kan waarnemen, zoals de leeuwen met de zwarte manen, luipaard, giraf, olifanten, neushoorn, zebra’s, Kaapse buffel en met een beetje geluk ook nog het luipaard en de cheeta op jacht.

Terug naar de lodge voor het avondmaal en de overnachting. 

Dag 4

Lake Nakuru

Na een hartig ontbijt vertrekt u naar Lake Nakuru National Park, vooral bekend voor de duizenden flamingo’s die het water langs de 62 km oevers roze kleuren. Aankomst in de lodge voor de lunch. In de late namiddag een game drive op zoek naar de dieren. U kunt ook een eind wandelen langs de oevers van het meer, waar de flamingo’s en de pelikanen opvliegen voor uw voeten. In het meer leven ook nog 50 andere verschillende zoogdieren, o.a. het nijlpaard, waterbok, impala, Kaapse buffel, wrattenzwijnen en otters ... 

Dag 5

Amboseli National Park

Na het ontbijt vertrek via een mooie route naar Amboseli National Park, gelegen op de hellingen van Mount Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika, bedekt met eeuwige sneeuw. Amboseli National Park is ook een ornithologisch paradijs met meer dan 400 soorten vogels, allerlei reptielen, prachtige flora en fauna en enkele van de meest ontroerende uitzichten van Afrika. Aankomst in uw lodge en check in. In de namiddag is er een ‘game viewing drive’  op zoek naar de 'big five' tussen alle andere dieren.

Dag 6

Amboseli National Park

Ganse dag in Amboseli NP. Een eerste game drive is in de zeer vroege morgen, als de dieren nog zeer actief zijn. Terug naar het hotel voor het ontbijt en rest van de voormiddag vrij. Lunch in de lodge en nog een beetje vrije tijd. In de namiddag gaat u terug de natuur in voor een tweede game drive. Men geniet er van adembenemende landschappen; het is een van de beste fotogenieke plaatsen in Afrika met de Kilimanjaro op de achtergrond (zicht afhankelijk van de weersomstandigheden). 

Dag 7

Tsavo West National Park

Geniet van een uitgebreid ontbijt voor u vertrekt naar Tsavo West National Park met als belangrijkste aantrekkingspunt de Mzima Springs, een poel van kristalhelder water. Tsavo West National Park heeft een grote verscheidenheid aan habitat, wild en landschappen.  Hier vindt men het luipaard, de cheeta, buffels, neushoorn, olifant, giraf, zebra, leeuw, grazers (antilopen),hagedissen, krokodillen, mangoesten, de hyrax, dik-dik, de koedoe en stekelvarkens. Er zijn 600 vogelsoorten waargenomen. Na de lunch nog een game-drive.

Dag 8

Mombasa

Ontbijt in de Lodge en  via Mombasa naar uw hotel aan de Noordkust, een paradijs  van zon en een helblauwe zee. Vrije avond met avondmaal en overnachting in uw hotel.

Dag 9

Mombasa

Ontbijt in het hotel. 

Vrije dag  om te genieten van alle faciliteiten in het hotel en allerlei optionele activiteiten.

Avondmaal en overnachting in uw hotel.  

Dag 10

Mombasa

Ontbijt in het hotel. 

Vrije dag  om te genieten van alle faciliteiten in het hotel en allerlei optionele activiteiten.

Avondmaal en overnachting in uw hotel.  

Dag 11

Mombasa

Ontbijt in het hotel. 

Vrije dag  om te genieten van alle faciliteiten in het hotel en allerlei optionele activiteiten.

Avondmaal en overnachting in uw hotel.  

Dag 12

Mombasa

Ontbijt in het Hotel en dan in de loop van de dag (afhankelijk van uurregeling vluchten)  transfer naar Moi International Airport voor uw terugvlucht. 


Horizon Select
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

2625

vanaf prijs, per persoon in een 2-persoonskamer, op basis van 6 samen reizende deelnemers
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Transfer van Jomo Kenyatta International Airport naar eerste hotel
 • Transfer naar Moi International Airport op dag 12
 • Speciaal onthaal met bubbels en verfrissende handdoeken.   
 • Gratis een echte safari hoed en geschenkpakket.   
 • Vol pension tijdens safari.  
 • Alle inkomgelden van de parken tijdens safari
 • Begeleiding door professionele Engelstalige gids/chauffeur. 
 • Onbeperkt aantal flessen drinkwater in de wagen tijdens de safari.  .
 • Gebruik van special ontworpen Safari Land Cruiser tijdens safari.
 • Internationale en binnenlandse vluchten 
 • Kosten Visa 
 • Persoonlijke uitgaven zoals drank, was, telefoon, …
 • Fooien voor hotelpersoneel, fooien voor chauffeur / gids 
 • Verzekeringen: annulatie- en bijstandsverzekering 
 • Alle niet vermelde diensten
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.