Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


D TRAVEL is een klein maar fijn reiskantoor met een familiale sfeer.

U wordt steeds met de glimlach ontvangen! Klanten komen hier écht op de eerste plaats en iedereen wordt bij naam aangesproken. Persoonlijke service en kennis van uw reisvoorkeuren zijn bij D TRAVEL standaard. Bij D TRAVEL kan u met een gerust hart uw reis boeken en met nog meer vertrouwen op reis vertrekken.

Nee, D TRAVEL is niet noodzakelijk duurder dan rechtstreekse boekingen of het internet.

Nee, D TRAVEL is niet tevreden met het eerste beschikbare voorstel.

Nee, D TRAVEL prijst niet automatisch de duurste verzekering aan.

Nee, D TRAVEL vindt niet dat u teveel eisen stelt.

D TRAVEL staat open om met lowcostmaatschappijen te werken om u de beste prijs aan te bieden. D TRAVEL werkt met verschillende reservatiesystemen waardoor u veel meer aanbod geniet dan enkel en alleen uit de gekende reisbrochures. D TRAVEL neemt graag extra tijd om voor u een last minute te zoeken, ook al lijkt het hopeloos. D TRAVEL werkt meerdere voorstellen uit om u een ruime keuze te bieden. D TRAVEL zorgt voor de kwaliteit aan de beste prijs, ook door met collega's te werken over de landsgrenzen heen. U kan ook op D TRAVEL rekenen tijdens of na de reis.

D TRAVEL vind u belangrijk & staat 24u op 24u tot uw dienst. Niet alleen om uw reis te boeken, om u te helpen ter plaatse maar ook om achteraf even naar uw reiservaringen te polsen.

10 GOEDE REDENEN OM VIA D TRAVEL TE BOEKEN!

1. D TRAVEL STAAT AAN UW KANT

Als onafhankelijk adviseur kan D TRAVEL de kwaliteit en service van de leveranciers goed inschatten. Bij moeilijkheden behartigt D TRAVEL altijd uw belang. Boekt u rechtstreeks bij de leverancier(s) en gaat er iets fout, dan praat u alleen met een tegenstander. Boek via D TRAVEL en werk samen met een ervaren en deskundig medestander.

2. DE WERELD IS EEN OPEN KAART VOOR D TRAVEL

D TRAVEL heeft geschoolde vakvrouwen in huis met opleidingen in Markteting en Graduaat Toerisme. Maar ook door voortdurende bijscholing via beurzen, congressen, studiereizen, productvoorstellingen, vaklectuur en permanente interesse blijft D TRAVEL up to date.

3. BEROEPSBEKWAAMHEID

Er bestaan wettelijk vastgelegde toegangsvoorwaarden tot het beroep.Niet iedereen krijgt zomaar een vergunning om het beroep van reisagent uit te oefenen. Ze wordt toegekend door Toerisme Vlaanderen, een officiële openbare instantie, wanneer aan alle voorwaarden is voldaan. De professionele verantwoordelijkheid van D TRAVEL is bij wet vastgelegd en is verzekerd ten overstaan van de klant.

4. INFORMATIE EN AUTOMATISATIE

Naast de brochures beschikt D TRAVEL over zeer geavanceerde zoekmachines waartoe het internet geen toegang heeft. D TRAVEL weet tussen de duizenden aanbiedingen snel en accuraat net die reis te vinden die het beste bij U past.

D TRAVEL heeft een wettelijk vastgelegde informatieplicht en staat garant voor de correctheid van de verstrekte gegevens.

5. ADVIES

D TRAVEL is niet alleen een reisverkoper maar vooral een adviseur en zelfs reismaker. D TRAVEL denkt mee over uw droomvakantie en als die niet in het brochure aanbod te vinden is, krijgt u een prachtig voorstel op maat. Inzicht in uw wensen, opvolging van de reiservaringen van de klanten, een grondige kennis van het beschikbare aanbod en bestemmingen helpen uw keuze te vergemakkelijken.

6. TIJDSWINST

Uiteraard kan U uren - misschien zelfs dagen - surfen op het internet om dat ene hotelletje aan de Costa Brava te vinden. D TRAVEL kan dat binnen enkele minuten en garandeert daar bovenop de kwaliteit van de aangeboden diensten. Vluchten, reizen en verblijven via D TRAVEL kopen is eenvoudig en makkelijk. De kwaliteit van onze aanbiedingen is altijd gecontroleerd. De kwaliteit van internet aanbiedingen is nooit zeker.

7. VOORDELEN

Op het eerste zicht lijken de aanbiedingen op het internet steeds goedkoper. D TRAVEL weet uit ervaring dat dit lang niet altijd klopt. D TRAVEL heeft toegang tot onderhandelde, preferentiële tarieven en volumekortingen waarvan hun klanten kunnen genieten. Daarnaast krijgt de reisindustrie kwalitatieve voordelen bij de dienstverlening van hun leveranciers. Het zijn voordelen die u nooit via internet zal verkrijgen. Voor niets gaat de zon op. Boekt u voor een habbekrats een hotelkamer dan zal u van de hotelier ook een habbekrats aan service krijgen.

8. GARANTIES

Belgische reisconsumenten genieten een uitstekende, wettelijk vastgelegde bescherming. Als vergund reisagent is D TRAVEL verzekerd voor zijn burgerlijke aansprakelijkheid bij beroepsfouten. Uw reis en centjes zijn altijd verzekerd in geval van faillissement. D TRAVEL respecteert de deontologische code van zijn beroepsvereniging en erkent de Algemene Voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen. D TRAVEL wil enkel het beste voor u al trouwe klant.

9. HULP- & BIJSTANDSPLICHT

D TRAVEL heeft samen met de reisorganisatie, een wettelijk vastgelegde bijstandsverplichting t.o.v. hun klant die in moeilijkheden verkeert - waar die laatste zich ook ter wereld bevindt. Recente calamiteiten zoals de aswolk, ondergesneeuwde luchthavens en onlusten in Noord-Afrika hebben - jammer genoeg - het nut van deze bijstandsplicht geïllustreerd. Ons wereldwijde netwerk van correspondenten ter plaatse garandeert deze bijstand.

10. SERVICE NA VERKOOP

Uiteraard wenst D TRAVEL dat uw vakantie een succes is. Gaat er echter toch iets fout dan behandelt D TRAVEL eventuele klachten en kaart ze aan bij de reisorganisator om een minnelijke schikking te voorzien. Het is altijd fijn om een vertrouwde vriend te kennen in minder aangename situaties.