Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


Een riviercruise is een hele fijne manier om te reizen. U kan cruisen tussen de mooiste steden van Europa, genieten van de prachtige omgeving en afwisselen met uitstappen om de streek en steden te verkennen. D TRAVEL werkt onder andere samen met Feenstra Lijn en Croisi Europe.

Alhoewel deze manier van reizen u misschien minder bekend is, kan D TRAVEL een zeer ruim aanbod voorstellen van verschillende cruiseschepen, rivieren, afreisdata en duur. Feenstra Lijn organiseert meer dan 130 riviercruises per jaar en is trotse eigenaar van 12 zeer mooie en verzorgde riviercruiseschepen. Afvaarten kunnen over de bekende rivieren als de Rijn, Donau, Moezel, Main, Neckar en Saar. Maar er wordt ook gevaren naar andere landen zoals Hongarije, Zwitserland en Slowakije bijvoorbeeld. Jaarlijks worden er nieuwe bestemmingen aangekaart.

Verder wijst D TRAVEL ook op speciale themareizen: een wijn- en muziekcruise, de geliefde Kerstmarkt-, Kerst- en Nieuwjaarsreizen, feestelijke weekends rond Hallowoon, Bella Italia, ... Ook Croise Europe werkt met een zeer uitgebreid gamma van riviercruises tot kustcruises.

Een riviercruise is een ontspannen en uiterst comfortabele vakantie. Aan boord bent u omringd door de goede zorgen van een vriendelijke en servicegerichte bemanning. U reist ondertuseen naar verschillende plaatsen in ruime verzorgde en comfortabele kamerkajuiten. Alle vaarschemas zijn steeds met grootste zorg en verscheidenheid samengesteld. In de prijzen zitten taksen en havengelden altijd inbegrepen.

D TRAVEL kan u alleen maar een riviercruise aanbevelen.