Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


Welkom aan boord!

Een vaarvakantie is niet zomaar een vakantie: het is een belevenis! U kan zelf varen over Europese rivieren en kanalen om de prachtige natuur te ontdekken, om typische plekjes te verkennen en lokale couleur local te proeven.

U krijgt ter plaatse een korte briefing over bakboord en stuurboord. De eerste "stapjes" zijn zeer spannend, maar u heeft vlug het gevoel alsof u nooit iets anders gedaan hebt. U heeft zelfs geen vaarbewijs nodig.

Bij een vaarvakantie komt iedereen aan bod. U kan met vrienden een boot huren en in familieverband is er niks leukers. Varen is tegelijkertijd actief en ontspannend. Alles is ook zeer praktisch en tot in de puntjes geregeld. U kan een gedetailleerde waterkaart bekomen waarop winkeltjes, tankplaatsen en sluizen mooi aangeduid staan. De inrichting van uw boot kunt u beschouwen als een gewone verhuring met keukentje, slaapkwartier, stromend water in de badkamer, verwarming, gas, ...

Nederland, Frankrijk en Duitsland kunt u op een originele manier verkennen of zelfs herontdekken. Vanop het water ziet alles er toch net iets anders uit. Zelfs in Groot-Britannië kunt u naar alle believen varen. D TRAVEL heeft zijn eerste vaar-pasjes achter de rug en kan het u alleen maar aanbevelen.