Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


De trein is altijd een beetje reizen.

Klinkende namen als Venice Simplon Orient Express of The Royal Scottsman spreken tot de verbeelding. Maar ook in het prachtige Zwitserland kan u schitterende zichten bewonderen tijdens een écht rail adventure. Op deze legendarische treinen vind u romantiek, verfijnde luxe en cuisine terug: grand hotels op wlelen.

D TRAVEL werkt samen met een specialist ter zake. U kan dus opnieuw bij D TRAVEL terecht voor een aparte manier van reizen.

The Venice Simplon Orient Express:

legendarische luxetreinreis tussen Parijs en Venetië, teruggaan in tijd om te genieten van nostalgische sfeer jaren '20.

The Transsylvanian:

Luxetreinreis doorheen Transsylvanië met uitgebreide bezoeken aan cultuursteden Boedapest & Istanbul.

The Danube Express:

Stijlvolle treinreis doorheen Midden Europa om comfortabel, flexibel en in vrijheid te reizen langsheen cultureel erfgoed en iconen van de wereldgeschiedenis.

The Royal Scottsman:

Memorable treinreis in de Schotse Hooglanden op een van de meest luxueuze treinen ter wereld.

The Swiss Rail Adventure:

Avontuurlijke natuurexploratiereis doorheen het bergachtige panoramisch Zwitserland met besneeuwde bergtoppen en een ongerepte natuur op de Glacier Express, WIlhelm Tell Express of de Chocoladetrein.

El Transcantábrico:

Treinen in luxe doorheen Noord-Spanje om culturele rijkdommen te bezoeken en te proeven van verfijnde gastronomie.

Trans Siberian Rail Adventure:

Prachtige route langs het Trans-Mongools treintraject tussen Moskou en Peking. Deze regelmatige Russische lijntrein biedt u geen luxe en gastronomische hoogtepunten, maar is perfekt weggelegd voor de reizigers die willen proeven van de sfeer, moed hebben om te praten met de lokale bevolking en de verschillende culturen en hoogtepunten van deze aparte bestemming willen ontdekken.

Tsarenroute:

Geniet als een tsaar van de toenmalige luxe aan boord van deze trein langs het Trans Siberisch treintraject. Deze luxe-trein biedt private coupés met sanitair aan en is enkel voor toeristische doeleinden gebruikt. Alleen deze trein spoort langs een verlaten baan langs het Baikalmeer.

The Eastern & Oriental Express:

Luxetreinreis doorheen een stukje rijk koloniaal verleden van Singapore naar Bangkok. U doorkruist het hart van Azië in een privécompartiment met exotische houtsoorten en glimmende koperen decoratie.

The Maharaja's Express:

Ongetwijfeld is deze gloednieuwe trein de meest exclusieve trein van India. Het Indische Rajastan verklapt al zijn geheimen terwijl u geniet van uw rijdend 5* hotel in alle luxe en comfort. Meestal rijdt u 's nachts zodat u tijdens de dag alle tijd hebt om het schitterende India zelf te ontdekken.

The Rovos Rail Experience:

The Pride of Africa brengt u in alle luxe doorheen het prachtige Zuid-Afirka in een rijdend decor van houten lambrise-ringen en sfeervolle decoraties om de Victoriaanse periode te doen herleven.