Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


U bent steeds gewoon om met de eigen wagen naar Frankrijk te reizen? Nu zou u graag eens Zuid-Spanje bezoeken maar dat is écht te ver rijden? U droomt om Route 66 te volgen? Met een mobilhome rondtrekken downunder is hét van hét?

D TRAVEL nodigt u graag uit om samen een reis uit te stippelen naar uw interesses en uw vakantiebelevenis. Door verschillende vliegmaatschappijen te vergelijken, stuurt D TRAVEL u aan de beste prijs ter plaatse. Een huurwagen reserveren kan in alle maten en kleuren en gewichten. Op twee wielen verkennen is zeker mogelijk. Daarna zoeken we naar uw logies: b&b, charmehotel, een klassevol hotel, een vleugje nostalgie in een pousada of een camper? U kan uw volledig verblijf boeken maar evenzeer een paar nachtjes open laten om vrij de bestemming te verkennen of bij familie te overnachten.

U vliegt in alle comfort en u pikt uw wagen ter plaatse op: fly & drive. En u kan gerust zijn, D TRAVEL heeft zeer scherpe prijzen en biedt daarnaast ook een volledige garantie op goed verloop en perfecte service.