Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


D TRAVEL boekt met plezier uw Club Med vakantie!

Een reis met Club Med is een droomvakantie in een uniek concept: exclusief genieten op sublieme locaties, alles beleven, uw omgeving ontdekken, intensief sporten en lekker tafelen. Zowel in de Caraïben, Azië of Europa kunt u met het gezin genieten of zoeken naar zenmomenten met zijn tweetjes in prachtige clubdorpen. Een Club Med vakantie is een prachtig vakantie als u in het juiste clubdorp terecht komt. Aarzel daarom niet om ons advies in te winnen: het komt alleen maar uw vakantie ten goede.

De Club Med dorpen zijn pioniers op de bestemmingen waardoor ze u de beste locatie kunnen aanbieden: het schoonste strand, de beste panorama, net aan de skipiste, ... Alle clubdorpen zijn steeds stijlvol. De gastronomische toets, het uitgebreide activiteitenaanbod en de zeer uitgebreide all inclusive formule zorgen voor een topproduct. Clubdorpen worden opgedeeld in Tridents: 3 tridents, 4 tridents, luxe 4 of 5 tridents en zones 5 tridents en luxe villas. Op deze dorpen zijn er verschillende categorieën van kamers. Veel dorpen richten zich op families met kinderen, maar u kan in bepaalde dorpen zeker terecht met zijn tweetjes. Sommige feestdorpen zijn speciaal voor de jeugd opgericht.

Sportievelingen zweren bij de grootste sportschool ter wereld. Er is een aanbod tot 60 sporten: elk clubdorp heeft zijn eigen specialiteiten. U kan dan ook steeds rekenen op professionele monitoren en excellent sportmateriaal. Natuurlijk kunnen de artistieken onder u ook terecht in alternatieve activiteiten: kooklessen, zanglessen, excursies om de omgeving te verkennen, wellnessmogelijkheden, ...

Families kunnen prat gaan op een professionele opvang voor de kinderen. Ook de allerkleinsten tellen mee. De activiteiten en opvang zijn inbegrepen in uw reisprijs. Enkel voor petitclub en miniclub wordt een extra bijdrage verwacht. Koppels en alleenreizende zijn evenzeer welkom en indien gewenst, is zijn er zenmomenten en rust te vinden in speciaal aangelegde zones in de Clubdorpen.

Wintersportcollectie

Een skivakantie met de Club Med is werkelijk top. Het unieke all in verblijfsarrangement zorgt voor een wintersport-vakantie op maat. Skiën, snowboarden, langlaufen of zelfs de laatste nieuwe trendy stylen zijn voor Club Med moniter een koud kunstje! De ontspannende momenten in het zwembad, schoonheidsbehandelingen of saunabeurten zijn een aangename afwisseling na een heerlijke dag sneeuwplezier. De ligging aan de pistes op de beste skigebieden zijn voor iedere wintersportliefhebbers dé absolute overtuigende factor om steeds weer voor Club Med te keizen.

Club Med II

De Club Med II is een prachtig stijlvol zeilschip met een vernieuwde inrichting in een eigentijds en comfortabel design. De service aan boord van de Club Med is van topkwaliteit. Zo krijgt u iedere morgen ontbijt in uw hut geserveerd indien gewenst, heeft u een draadloos internet op uw kamer, is er de mogelijkheid om samen iets te drinken met de kapitein en kan u iedere avond naar de thema-avonden gaan. De ruime hutten hebben allemaal uitzicht op zee. Er zijn ook tien nieuwe suites met extra persoonlijke service en aandacht.

Tijdens een reis met Club Med II geniet u van gastronomische gerechten in onze twee restaurants en drinkt u een glas champagne wanneer u daar zin in heeft.

Voor onstpanning kan u terecht in het prachtige, nieuwe Club Med schoonheidscentrum. Het watersportcentrum op het achterdek van het schip biedt u de mogelijkheid om te windsurfen, waterskiën, duiken, ... De Club Med heeft ook een eigen fitnessruimte die aan iedere wensen op het gebied van krachttraining en ontspanning voldoet.

De Club Med II doet diverse bestemmingen aan zoals echte paradijzen in het CaraÏbische gebied en Latijns-Amerikaanse kusten. De grootte van het zeilschip laat toe om overal heel dicht aan te meren, wat zeker een pluspunt is .

Découverte

Découverte Club Med stelt een prachtige reeks rondreizen voor van topkwaliteit. U bezoekt de meest mooie plaatsen onder Franstalige begeleiding in kleine groepjes. Uw verblijf is telkens voorzien in een luxueus tophotel. De bestem-mingen liggen verspreid over de hele wereld en alle bezoeken worden aan een rustig tempo afgewerkt. Aaanrader!