Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


Ook met de wagen zijn er prachtige plaatsjes te ontdekken, zowel in onze achtertuin als een eindje verder tikken met de kilometerteller. Een karaktervol hotel in San Gimignano, een bed & breakfast in Diest, een mooie familievakantievilla in de Provence, een sprookjesavontuur in de Efteling, de grandeur van een pousada, een weekje Ardennen in een bungalow of liever toch maar een luxehotel op Corsica? U zou verbaasd zijn naar hoeveel plaatsjes we u kunnen toe sturen.

Een autovakantie laat u ook genieten van aparte combinaties of prachtige rondreizen. Een andere aanpak kan uw vakantie omtoveren tot een ware beleving. Gastronomische rondreis in Toscane, Parijse drukte na een hemels verblijf in een Frans kasteel aan de Loire, kleine verkenning van het Spaanse binnenland met de Vespa, leren koken met een topchef in Provence, een chalet met butler in de Alpen, een dagje skiën afwisselen met Andalousische witte dorpen of Franse charme overgooien met een helikoptervlucht naar Monaco?

De meest frequente bestemmingen voor autovakanties kunt u als het ware verdelen in een kort tripje dichtbij en de iets verder omringende landen in Europa. Er zijn ook aparte brochures voor bungalowparken.

Dichtbij: België , Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Europa: Andorra, Denemarken, Duitsland, Finland, Engeland, Schotland, Ierland, Hongarije, Italie, Kroatië, Slovenië, Portugal, Noorwegen, Spanje, Zweden en Zwitserland.

Bungalowparken: Centerparcs, Sunparks, Landal Greenparcs, Yellow!, Katjeskelder, Molenheide, Beekse Bergen, ...