Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


We organiseren onder begeleiding een exclusieve roadtrip langs de beste en mooiste surfkust van Europa in 6 gloednieuwe ingerichte surfbusjes.

Dagelijks zijn er surflessen voorzien voor beginners door ons professioneel team. U bent vrij om de omgeving te verkennen of te chillen op het strand als het surfen eventjes teveel wordt. De randactiviteiten zorgen voor een leuke sfeer…. We proberen zoveel mogelijk in open natuur te overnachten, afhankelijk van plaats en weersomstandigheden.

Altijd gedroomd om te surfen? De max om rond te trekken in een VWbusje? Reeds ervaren surfer maar nog nooit op een roadtrip geweest? Dan kan u onder geen beding deze reis missen !!!!

De campervan is een modern VWbusje , geschikt voor 3 personen. In het busje heeft u een kleine kitchenette, 2 luxestoelen en een omklapbare driepersoonsbank, bergruimte en geluidsinstallatie met IPODaansluiting. Het pop-up dak is gewoon niet te doen. U reist als de echte surffreaks: boards op het dak van het busje !!! Alle campervans zijn keurig onderhouden en voldoende verzekerd. U kan zelf rijden mits geldig rijbewijs en de minimumleeftijd van 21 jaar. U heeft ook gratis gebruik van de ingebouwd gps en stormriderguide.

PRIJS PER PERSOON595.00BEZETTING 2 PERSONEN

495.00 BEZETTING 3 PERSONEN

INBEGREPEN IN PAKKET

-Busreis heen en terug naar Moliets

-Huur VWbusjes met onbeperkt aantal kilometers

-Huur surfplank en wetsuit

-All risk verzekering en pechverhelping

-Extra tent 3de persoon

-Dagelijks 2 uur les

-Surfcontest, gratis goodies en Tshirt

-Free boose

-Gratis usbstick met uw actiefoto’s

-Video analyse

-

NIET INBEGREPEN IN PAKKET

-Diesel (500 - 600km), eventuele péage

-Maaltijden en drank

-Camperstaanplaats en waarborg camper

-Verzekering : voor sportreizen raden we u sterk aan een afdoende verzekering te voorzien