Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


Beleef een onvergetelijk weekend in het prachtige Deauville!

Gedurende 4 dagen kan u genieten van prachtige golfbanen, zon en zee en strand, shopping in het mondaine stadsgedeelte, wellness en casino. Het hotel Golf Barriere de Deauville is gelegen aan de uitstekende golfbaan ‘New golf de Deauville’. De hoge ligging garandeert eindeloze vergezichten over Deauville, het kanaal en de Pays d’Auge in het binnenland.

Er wordt gespeeld op 2 verschillende golfbanen. Sportweb / D Travel zorgen voor een spetterend 2daagse toernooi met tal van prijzen.

De aanwezigheid van een professioneel team met veel ervaring op alle golfbestemmingen. Deze gemotiveerde medewerkers zijn onze sterke troef en dragen bij tot een zeer geslaagd toernooi!!!

Inbegrepen in pakket:

-3 overnachting in het Hotel Golf Barriere de Deauville **** met ontbijt

-Classic dubbel kamer of deluxe dubbel kamer

-2 greenfee (Deauville & St Julien Sur Calonne)

-Prijsuitreiking met schitterende prijstafel

-Hoofdprijs: reischeque van 250.00 EURO

Hotel Golf Barriere de Deauville **** is fenomenaal gelegen aan de golfbaan van Deauville. De sfeervolle façades in typische Normandische vakwerkstijl sieren het hotel. Het gastronomisch restaurant en de keuken van het clubhuis staan onder leiding van topkoks. De hoge ligging in de heuvels garandeert prachtige vergezichten. Het centrum van Deauville of het schilderachtige havenstadje Honfleur nodige uit tot verkenning. De golfbaan St Julien (15km) behoort eveneens tot het hotel.

In het pakket zijn 2 greenfees inbegrepen. Golf Barriere de Deauville ligt direct naast het hotel en op de heuvels van Mont Canisy. Deze Britse klassieker biedt u een mix van technische holes en glooiende fairways. Golf Barriere St Julien is een afwisselende Normandische golfbaan met prachtige ligging in het heuvelland van Pays d’Auge. Een voormalige historische ciderbrouwerij doet dienst als clubhuis, restaurant en bar.

PRIJS PER PERSOON CLASSIC KAMER 349.00 EURO

PRIJS PER PERSOON DELUXE KAMER 419.00 EURO

(bij deluxe kamer ook extra greenfee en 3 x 3 gangendiner)

De golftrip gaat door bij een minimum bezetting van 18 personen. We brengen u tijdig op de hoogte. Alle prijzen zijn exclusief vervoer en op basis van een bezetting van 2 personen. Prijs niet-golfers en éénpersoonskamers op aanvraag. Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.