Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


SEADREAM: PURE VERWENNERIJ OP ZEE

De twee jachten SeaDream I en II staan garant voor een unieke, intieme yachting vakantie gekenmerkt door een zeer persoonlijke service. Deze boetiekrederij verwent zijn gasten, 112 op elke jacht, en verlegt de grenzen van een luxe vakantie op zee. Met een concept dat volledig verschilt van elk ander cruise product sleepte SeaDream Yacht Club al

meer dan 26 Awards in de wacht.

It’s Yachting, not cruising. Genieten van Champagne, wijnen, uiterst fijne gastronomie, watersporten...

Het is ‘Ultra all-inclusive’ !

SeaDreams leuze “It’s Yachting, not cruising” drukt perfect uit welk gevoel ze aan hun gasten willen geven. Beide schepen beschikken slechts over een 50-tal kajuiten en herbergen maximaal 112 passagiers aan boord. Met een lengte van 105 meter en een breedte van 14 meter zijn het in feite uitvergrote jachten en varende villa’s ten opzichte van de immens, grote cruiseschepen. De yachts brengen u ook naar kleine intieme havens op prachtige locaties, nét daar waar de grotere cruiseschepen niet kunnen aanmeren.... Wie kiest voor SeaDream Yacht Club kiest voor rust, een ongedwongen sfeer aan boord met intressante contacten tussen passagiers onderling en uiteraard het onbetaalbare “yachting-gevoel” zoals dineren op het dek en slapen onder de sterrenhemel op de Balinese bedden. Beide jachten zijn bekend voor hun elegante informaliteit, verfijnde faciliteiten en een bekroonde persoonlijke service geleverd door een bemanning van 95 en een luxe Thai spa. Zij bieden een “Ultra all-inclusive” met open bar, fooien, watersporten zoals jetski’s, gebruik van mountainbikes, een keuken van wereldklasse en aangepaste wijnen bij de maaltijden.

Jaarlijks awards

SeaDream Yacht Club heeft intussen talrijke onderscheidingen en lofbetuigingen ontvangen. De Berlitz Ocean Cruising and Cruise Ships Guide heeft de jachten SeaDream I en II ook in 2011 als de top Boutique Ships van de wereld bekroond, in categorie schepen van 50 tot 200 personen.Ook tijdens de Conde Nast Traveller Annual Readers’ Travel Awards 2011 stonden zij aan de top als ‘Favourite Small Ship Cruise Line’. 95 bemanningsleden voor 112 gasten gegarandeerd top service !

Interesse ?

Routes in de Caraïben, de Middellandse Zee, Zwarte Zee en de Amazone. Superpromos zorgen voor schitterende tarieven reeds vanaf 1.540 euro per persoon cruise only. Voor verdere informatie en alle wekelijkse routes of interessante afresidata bent u aan het juiste adres bij D TRAVEL.

Even wegdromen bij enkele prachtige aan te raden routes voor 2012-2013:

• 13 roundtrips San Juan, Puerto Rico, St.Maarten

• 5 roundtrips Athene, Griekse eilanden, Corinthe Kanaal

• Transatlantish 12 nachten vanaf 2.446 pp cruise only

• in de voetsporen van de apostel Paulus, vertrek uit Istanbul op 30 juni met SeaDream II

• Vertrekken uit Dubrovnik en Venetië langs de Kroatische kust juli-augustus 2012

• In 2012 en 2013: unieke Amazone cruise tot in Iquitos, Peru van 20 en 7 nachten !