Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


Steeds meer mensen fietsen en wandelen om te ontspannen, om meer tijd met de familie door te brengen, om te sporten of om van de natuur te genieten. Deze trend trekt zich door naar de vakanties.

Gekende en minder gekende bestemmingen kunt u terugvinden. Nederland als fietsland bij uitstek uiteraard, maar ook Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Spanje zijn populaire bestemmingen. Had u al gedacht aan een combinatie fietsen en wellness in Finland? Of verkiest u het moderne fietstoerisme met perfekt bewegwijzerde routes in Zwitserland? Oude bekenden kunnen ook verrassen: een fietsrit door Kopenhagen, een alternatieve wandelroute door de Parijse stad, ...

U kan kiezen tussen verschillende formules. U logeert de volledige periode in een gezellig hotel om van daar uit de streek te verkennen. U kan eveneens opteren om iedere avond een ander charmant hotell uit te proberen. Uiteraard wordt uw bagage opgevangen door een nabrengservice. Bij iedere formule kan u rekenen op een prachtig roadbook: uw leidraad met alle informatie en gedetailleerde beschrijvingen van de tochten. Alle vakanties zijn duidelijk ingedeeld tussen verschillende niveaus en verschillende accommodaties van (kampeertrekfietstochten tot familiefietsvakanties op tempo van de kinderen!).

D TRAVEL werkt samen met professionele partners om uw vakantie perfect te laten verlopen.