Dit is de HTML versie van de Flash website.
Om Flash websites te bekijken op iPad/iPhone, download de Puffin Web Browser.


15.02.2012 MIEKE VERLAAT D TRAVEL

Mieke verlaat de toeristische sector om in een totaal andere branche te gaan werken. D TRAVEL wenst MIeke te bedanken voor de goede service en mooie momenten met de klanten. Binnenkort zal een nieuwe collega uw reizen met evenveel enthousiasme en kennis verzorgen. Wordt vervolgd ...

10.01.2012 NIEUWE WACHTZONES AANKOMST BRUSSEL AIRPORT

De stationeerzones op het aankomstniveau op de luchthaven van Brussel worden verwijderd en worden vervangen door een wachtzone waar aangekomen passagiers meteen kunnen opgepikt worden. Wie familie of vrienden gaat ophalen en toch wil parkeren, kan in een van de diverse parkings terecht.

TIP: Speciaal voor de luchthavenvervoerders is een drop off-plaats voorzien op het vertrekniveau, amper 50 meter van de Jetairbalie. Veel chauffeurs parkeren echter op het aankomstniveau. Passagiers moeten hierdoor een hele tocht door de luchthaven maken om bij de check in-balie te komen. Moedig uw chauffeur aan om deze zone te gebruiken, dit leidt tot een grotere tevredenheid van de vakantieganger.

04.01.12 DOMINIKAANSE REPUBLIEK: INTERNATIONAAL PASPOORT VEREIST VANAF 01 MEI 2012

Vanaf 1 mei 2012 volstaat de identiteitskaart niet meer.

Belangrijk! Vanaf 1 mei 2012 hebben uw klanten een internationaal paspoort nodig om de Dominicaanse Republiek binnen te komen. Dat moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de retourdatum. Vanaf 1 mei 2012 wordt de identiteitskaart niet langer aanvaard.

Klanten die al een boeking hebben gemaakt, zullen door ons worden verwittigd. Mogen wij u vragen alle nieuwe klanten hiervan op de hoogte te brengen.

28.11.11 D TRAVEL ONLNE OP 01 DECEMBER!

Heel binnenkort kan u het reilen en zeilen van D TRAVEL op het internet volgen. Check af en toe onze website om speciale acties en mooie anabiedingen op de kop te tikken! De wereld is binnen handbereik ... bij D TRAVEL!

26.11.11 THOMAS COOK BEREIKT AKKOORD MET BANKEN.

Thomas Cook heeft bekendgemaakt een akkoord te hebben bereikt met de financiële partners. De overeenstemming biedt de touroperator nieuwe kredieten ter waarde van 200 miljoen pond (233 miljoen euro), tot april 2013.

Naar aanleiding van het uitstellen van de bekendmaking van de jaarresultaten kelderde het aandeel van de groep op de Londense beurs begin deze week. Thomas Cook Belgium had echter al aangegeven dat dit operationeel geen impact had op de operaties, en dat voor België in het bijzonder er geen reden was tot ongerustheid.

Met het nieuwe financiële akkoord krijgt Thomas Cook nu meer flexibiliteit om beter om te kunnen gaan met de onvoorziene effecten van een economisch onzekere omgeving.

16.11.11 SPAANSE ZON OPNIEUW POPULAIR

Spanje wint als reisbestemming opnieuw aan populaireit.

De toeristische boom is een goede impuls voor de slechte economische toestand van het land. Vooral de politieke onrust in Egypte en Tunesië en de moeilijke economische omstandigheden in Griekenland doen het toerisme in Spanje terug heropleven.

Na een daling van de economie en de neiging van vooral jonge reizigers om andere landen te verkennen, begint het toerisme in Spanje opnieuw populair te worden. Spanje profiteert onder meer van de politieke omstandigheden in Noord-Afrika. Vooral bestemmingen als Lanzarote en Tenerife zijn opnieuw erg populair onder vakantiegangers uit het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Spanje mocht in de maanden juni, juli en augustus van van dit jaar 20,9 miljoen toeristen verwelkomen. Dat is een groei van 8,5 procent ten opzichte van vorig jaar. De meeste van deze toeristen kwamen uit Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland en Frankrijk.